Diego Pablo Simeone en una roda de premsa amb l'Atlètic de Madrid

Els 3 pivots a la llista de l'Atlètic de Madrid per al mercat d'hivern

L'Atlètic de Madrid pensa en propers reforços

El Cholo Simeone ha tornat a donar una lliçó a tothom i demostra que el seu estil de joc és més vigent que mai encara que rebi moltes crítiques. L'Atlètic de Madrid està realitzant una bona temporada tant a la Lliga com a la Champions League. A la competició domèstica, els matalassers són quarts amb 34 punts encara que tenen un partit menys. En cas de guanyar-lo superarien el Barça però encara estarien lluny de Reial Madrid i Girona. A Champions League, l'Atlètic ha liderat amb autoritat el seu grup a la primera fase i espera poder arribar lluny a la competició. Malgrat tot, no descarta fer alguna incoportació al mercat hivernal. Una de les places podria ser la de migcentre defensiu.

L'Atlètic de Madrid té tres opcions al cap per a la posició de migcentre defensiu

L'Atlètic de Madrid ja apunta al mercat d'hivern i són tres els noms que apareixen a la llista de possibles fitxatges per a Diego Simeone. Tots tres, de fet, són pivots, cosa que revela la importància que li vol donar el conjunt matalasser al joc al mig del camp i el domini de la pilota. Els noms? Hugo Guillamón del València, David López del Girona i Daniel Bragança de l'Sporting Lisboa.

Hugo Guillamón

Està tenint una fluixa temporada al València, però no fa tant era internacional amb la selecció espanyola i un dels futbolistes més destacats de l'equip txe. Per això, el Cholo el té al punt de mira i el considera un reforç interessant al Civitas Metropolitano. El jugador, amb contracte fins al 2026 i valoritzat en 14 milions d'euros, podria guanyar minuts en propers partits. Guillamón podria aportar solidesa defensiva i capacitat de distribució a l'Atlètic, característiques essencials en el joc de Simeone.

David López

Actualment lesionat, va ser un dels jugadors més en forma del Girona al principi de temporada. La versatilitat, la velocitat i el desequilibri són característiques que criden l'atenció de l'Atlètic de Madrid. López culmina contracte el 2024 i podria negociar des del gener. Capaç d'exercir-se tant a la defensa com al centre del camp. Aquesta flexibilitat tàctica podria ser valuosa a l'esquema de Simeone, que sovint requereix adaptabilitat i solidesa defensiva dels seus jugadors.

Daniel Bragança

Pivot de l'Sporting de Lisboa de 24 anys i amb un excel·lent inici de temporada a la lliga portuguesa. El jugador ha estat titular en quatre partits i té la confiança de Rúbem Amorim. Ara, el Cholo vol portar-lo amb el seu planter i explotar al màxim el seu potencial, per la qual cosa hauria de pagar 5 milions d'euros ja que el jugador té contracte fins al 2027. Bragança és conegut per la seva habilitat al centre del camp, oferint visió de joc, control de la pilota i capacitat per dictar el ritme del joc. Aquestes qualitats podrien encaixar en un equip com l'Atlètic de Madrid, on el control del centre del camp i la capacitat per fer anar el ritme del joc són crucials.

Decidir entre un o fitxar tots tres depèn de la directiva del club i el que consideri el Cholo Simeone. En qualsevol cas, queda esperar el gener i veure com es desenvolupa el mercat de fitxatges.