Muntatge amb una imatge de l´estadi Benito Villamarin. Manuel Pellegrini, entrenador del Real Betis, dins d'un cercle a la cantonada superior dreta

Anirà al Mundial 2026 amb Mèxic: El Betis el vol abans

Apareix un altre nom a la llista de futuribles del Real Betis

El Betis va trencar aquest divendres una mala ratxa de quatre derrotes consecutives i va vèncer per 2 a 1 el Celta de Vigo. Els 3 punts permeten als de Manuel Pellegrini situar-se amb 45 punts. Estar a Europa League o a Conference League la temporada que ve és ara mateix l'objectiu del club andalús, que respira més tranquil en saber que el Mallorca no tindrà plaça a Europa League en perdre la final de Copa del Rei davant de l'Athletic Club de Bilbao.

Els últims mercats de fitxatges han estat molt intensos al Betis. Tant a l'estiu com a l'hivern han sortit i entrat diversos jugadors i tot indica que aquest estiu del 2024 tornarà a ser mogut. La llista de noms que està apareixent és molt llarga i encara que és evident que el Betis no es podrà fer amb tots, cal analitzar totes les possibilitats.

El Betis vol pescar a Mèxic

Avui us parlarem de l'interès per un jove futbolista mexicà per part del conjunt entrenat per Manuel Pellegrini. Es tracta de Fidel Ambriz. La jove promesa del futbol mexicà que actualment juga al Club León ha despertat l'interès del Real Betis de cara a enfortir la plantilla. Als seus 21 anys, Ambríz ha demostrat ser un migcampista amb una notable visió de joc , tècnica refinada, i una maduresa al camp que supera les expectatives per a la seva edat. La seva habilitat per jugar amb tots dos peus i la seva presència a l'aire són qualitats que han cridat l'atenció no només del Betis, sinó també d'altres clubs europeus.

Aquesta temporada ha jugat 23 partits amb el León i ha marcat 3 gols. També és internacional amb Mèxic. 11 partits i 2 gols. Té tots els números per estar al Mundial 2026 que es jugarà al seu país natal a més dels Estats Units i el Canadà. El valor de mercat segons el portal especialitzat Transfermarkt és de 4'5 milions d'euros, una xifra relativament assequible per al club andalús.

Com juga Fidel Ambriz?

L'estil de joc d'Ambríz, caracteritzat per la seva capacitat per distribuir el joc i contribuir tant en tasques defensives com ofensives, el converteix en un candidat ideal per a l'esquema tàctic de Manuel Pellegrini al Betis. La seva versatilitat li permet adaptar-se a diferents rols al centre del camp, ja sigui com un migcentre defensiu, un organitzador del joc, o fins i tot donant suport a l'atac.

Fidel Ambríz tiene Potencial para Jugar en EUROPA.... Mejores Jugadas - Goles 2023

Tot i la competència - que seria menor si Guido Rodríguez no renova - l'arribada d'Ambríz al Betis podria significar una aposta a llarg termini per part del club andalús, buscant rejovenir la plantilla i afegir profunditat amb un jugador de gran projecció. La capacitat d'Ambríz per adaptar-se a diferents situacions de joc, la seva tècnica amb la pilota i la seva intel·ligència al camp podrien fer-ho una peça valuosa a l'esquema de Pellegrini, oferint noves opcions tant en la construcció del joc com en la recuperació de la pilota.