Un jugador de futbol amb la samarreta de l?Atlètic de Madrid somriu davant d?un estadi, mentre que en un cercle vermell es mostra un avió Airbus A380 en vol.

Ángel Correa podria sortir: L'estratègia de l'Atlètic de Madrid

Ángel Correa podria sortir de l'Atlètic de Madrid aquest estiu. Diversos clubs d'Europa a l'aguait

El davanter argentí de 29 anys podria posar fi a la seva etapa a l'Atlètic de Madrid després de 9 temporades al club matalasser. Ángel Correa té contracte vàlid fins al 2026 i l'Atleti en cas de venda no en facilitarà la sortida ja que és un jugador clau a l'esquema del Cholo.

El jugador argentí pot jugar tant de davanter punta com d'extrem dret, tot i que s'exerceix millor a la posició de mitjapunta. A la present campanya, Correa ha anotat 9 gols i ha donat 2 assistències en els seus 32 partits disputats. Segons Transfermarkt, el davanter ha sortit el 37% de les vegades de titular a l'onze, ha disputat el 45% dels minuts totals i ha participat en gols el 16% de les ocasions.

Sumant totes les competicions, Correa ha anotat un total d'11 gols aquest any. Un a La Lliga de Campions i un altre a la Copa del Rei. El seu valor de mercat actual és de 18 milions d'euros.

Ángel Correa va arribar a l'Atlètic de Madrid per 10,5 milions d'euros procedent del San Lorenzo, el club d'origen. La seva notable actuació a la Copa Libertadores de 2014 sent tan jove, el va portar a recalar a l'entitat matalàs.

Revulsiu de garanties

Correa sempre ha entrat als plans del Cholo principalment per l'acceptació del seu rol, el de revulsiu. De fet, tal com apunta el mitjà esportiu Atlètic Stats, cap jugador ha participat en més gols sortint des de la banqueta, (23 gols i 22 assistències des del seu debut com a matalasser). Alhora, el davanter internacional amb l'absoluta d'Argentina, és a la llista de jugadors que van marcar en més partits de Primera i mai no van perdre.

El seu cor batega blanc-i-vermell

La vida de Correa ha estat més que complexa. Després d'arribar a les files blanc-i-vermelles, Ángel va patir un problema al cor. Els metges afirmaven que la tornada als terrenys de joc era impossible, però gràcies a l'Atleti, que va consolidar la seva operació, va poder tornar als estadis per convertir-se en un futbolista d'elit i de talla mundial.

Correa deixa de ser 'intocable'

Segons avança Medina a Marca, el davanter argentí, malgrat que es vol quedar, no descarta una possible sortida de l'Atlètic de Madrid. Tal com afirma aquest periodista, el club matalasser acceptaria una proposta per una quantitat important, 25 milions d'euros. Si no arriba aquesta oferta, el rol del jugador tornarà a ser important a la plantilla de cara a la propera campanya.

Tal com va avançar el periodista Matteo Moretto a Relleu el mes de gener passat, el davanter ja va estar a prop de sortir del club madrileny a l'hivern amb destinació a Aràbia. Tot i així, l'operació no va fructificar, i Correa va ser un pilar important a l'últim tram de la present temporada. És evident que el futbolista té les portes obertes i el seu futur és a l'aire, però la seva estada no és descartable.

L'Atlètic de Madrid és conscient dels clubs que pretenen incorporar l'argentí. Clubs d'Aràbia i Itàlia es mantenen pendents a la situació i la possible sortida.