Dos jugadors de futbol, un amb la samarreta del FC Barcelona i un altre amb la samarreta del RCD Mallorca, posen davant d?un estadi.

L'alternativa a Pau Víctor al Barça Atlètic és al Mallorca

El Barça Atlètic ja tindria el reemplaçament a Pau víctor en una perla del RCD Mallorca

El Barça Atlètic es va quedar a les portes de l'ascens a la Lliga Hypermotion des que la temporada 2017/2018 descendís de categoria. Des de llavors els intents del filial blaugrana han estat continus, però s'han vist frustrats per petits detalls com el desenllaç dinal que va tenir fa uns dies davant del Còrdova al Nuevo Arcángel.

Aquest fet s'ha traduït en una llista de jugadors que no seguiran la temporada vinent com són: Pau Víctor, Moha, Pelai, Marc Vidal, Naim, Cuéllar, Iker Goujon, Josep Cerdà i Saïdou Bah que acaben contracte aquest 30 de juny i seran baixa per al Barça Atlètic.

Però n'hi ha un que crida molt l'atenció, i és el davanter de Sant Cugat del Vallès, de 22 anys, Pau Víctor. L'ariet que va arribar al Barça procedent de les categories inferiors del Girona FC ha disputat 39 partits, en què n'ha anotat 20 i ha brindat 6 assistències. Números excelsos per a un jugador que ja sembla tenir substitut.

Marc Domènech, la darrera perla del RCD Mallorca

Segons ha informat 'Última Hora', i ha pogut confirmar Mundo Deportivo, el FC Barcelona està planejant aconseguir els serveis del davanter centre de 18 anys, Marc Doménech, que juga amb de l'equip insular a la Divisió d'Honor Juvenil.

Amb 21 gols, Doménech ha estat un dels màxims golejadors del Grup 3 de la Divisió d'Honor Juvenil amb el San Francisco, equip adscrit al Mallorca, que ha quedat 7è classificat de la màxima competició juvenil a nivell estatal.

Oferta del Barça per Marc Doménech

El club blaugrana ja hauria fet una oferta de 300.000 euros al club insular, i que ja haurien rebutjat. El Mallorca s'ha afanyat per blindar un dels seus millors estendards i, en aquest sentit, la clàusula de rescissió de Marc Doménech puja al milió d'euros. Una quantitat que, de bones a primeres, el Barça la troba massa elevada.

Al club blaugrana valoren la potència, desmarcatge, habilitat tècnica i control de pilota de Marc Doménech. Que, a més a més, gaudeix d'una enorme capacitat per caçar gols dins de l'àrea rival, així com d'una gran mobilitat per treure els centrals de la seva zona i permetre l'entrada de segona línia dels migcampistes. Doménech és un 9 a l'ús i que encaixaria l'ADN Barça pel perfil i el joc de possessió que sol marcar el patró de joc de tots els equips del Barça.

Les negociacions entre el Barça i el Mallorca es preveu que segueixin els dies vinents amb l'esperança que Doménech acabi vestint l'elàstica culer més aviat que tard, i de passada pugui emplenar el buit deixat per Pau Víctor.