Muntatge amb l'equip del Celta de Vigo i tres interrogants a dalt al centre de la imatge

3 vendes gairebé segures del Celta a l'estiu

El quadre viguès ja tindria preparades les vendes de cara al mercat estival

El Celta de Vigo està passant una temporada amb grans problemes. L'equip gallec va destituir el tècnic madrileny Rafa Benítez el 12 de març passat, amb qui en 28 partits només van ser capaços de guanyar-ne 5, fet que va fer entrar l'equip en una mala dinàmica que es va fer insostenible i va acabar amb el cessament del veterà entrenador madrileny. .

Tant club com tècnic encara els queda pendent resoldre els 9 milions d'euros de la liquidació que correspon a Benítez i que podria comprometre i molt l'economia del club celeste. Amb el nou tècnic, Claudio Giráldez, l'equip ha sumat 2 victòries en 4 partits que permeten distanciar el Cadis en 6 punts, sent el primer equip en zona de descens .

El Celta de Vigo ja tindria 3 vendes al cap

Per fer front als problemes econòmics que li pot suposar l'acomiadament de Benítez i el fet d'haver de salvar un any tan crític com l'actual, el club gallec ja estaria treballant en la sortida d'alguns jugadors importants de l'equip.

El primer seria el del noruec de 24 anys, Strand Larsen. L'ariet escandinau ha estat vital per al quadre viguès a l'hora de donar-li punts aquesta temporada. Larsen viu la seva segona temporada a Vigo i porta 11 gols i 2 assistències en els 32 partits que ha jugat . El possible preu de venda rondaria els 20 milions d'euros.

Jørgen Strand Larsen 2024 - Amazing Skills & Goals | HD

La segona sortida que planeja la directiva del conjunt viguès seria la de l'ariet costa-ivorià, Jonathan Bamba. Bamba és una altra de les figures imprescindibles per al Celta de Vigo aquesta temporada, ja que el futbolista africà va arribar a l'inici del curs procedent del Lille francès. Bamba ha disputat 24 partits en què ha anotat 2 gols i ha brindat 2 assistències. El seu preu de mercat estaria taxat al voltant dels 10 milions d'euros .

Jonathan Bamba 2022 - Amazing Skills And Goals ..

El tercer nom que estaria a la rampa de sortida del Celta seria la del defensa suec de 28 anys Carl Starfelt

This Is Why Celta Vigo Signed Carl Starfelt From Celtic

Starfelt és un defensor de gran envergadura i amb un gran poder aeri. Aquesta temporada n'ha disputat 23 en què ha anotat un gol

Vendes vitals per a la sostenibilitat del club

Les vendes esmentades podrien repercutir en uns ingressos que rondarien els 40 milions d' euros i que serien vitals per a un Celta de Vigo que necessita assecar les pèrdues de 13 milions d' euros d' aquesta temporada . Uns costos molt elevats excedits provocats per l'alt cost de plantilla esportiva, despeses de desplaçament i subministraments.

Amb la meta immediata d'aconseguir la permanència a la Lliga EA Sports, el club gallec sap que s'haurà de desprendre de part del seu capital futbolístic si vol sostenir l'economia del club i sanejar el deute econòmic fruit d'una campanya altament costosa per a un equip que esgotarà fins a l'última jornada les seves opcions de romandre a primera divisió.