Manu Fajardo, director esportiu del Real Betis

Els 3 primers de la llista del Betis per a la temporada 2024/2025

Sonen tres fitxatges estel·lars per a l'elenc bètic

Tot i haver aconseguit finalment la classificació europea, la temporada del Reial Betis no ha estat tan ressenyable com es podria esperar. L'equip de Manuel Pellegrini ha estat lluny de la batalla per la quarta plaça, el seu gran objectiu, i ha tingut algun rampell puntual de fragilitat. Des del començament del curs, el tècnic xilè ha atribuït la manca de fitxatges com un dels grans motius de pes d'aquesta baixada.

Per això, el director esportiu de l'entitat sevillana, Manu Fajardo, ja s'ha posat fil a l'agulla. Aquest estiu pretén fitxar diversos jugadors que puguin pujar notablement el nivell de l'equip i que, a més, serveixin com a motivació per a una afició una mica desil·lusionada aquest any.

En aquest ordre d'idees, hi ha tres noms que ja figuren a la llista de desitjos i pels quals intentarà fer moviments una vegada comenci el mercat de fitxatges. Tots tres ja han vestit anteriorment la carcassa del Real Betis i van ser grans ídols al Benito Villamarín. Són Dani Ceballos, Álex Moreno i Lo Celso.

D'un en un

Els tres jugadors comparteixen el factor que actualment no són jugadors claus en els seus respectius equips. Dani Ceballos, per exemple, fa uns quants anys que figura entre els suplents habituals del Reial Madrid, on té contracte fins al 2027 després d'haver-lo renovat l'estiu passat. El centrecampista, segons algunes informacions, podria sortir de l'elenc merengue d'una vegada per totes; i, si això passa, el Real Betis és una de les destinacions més probables.

Álex Moreno, encara que sí que té més protagonisme, no s'està acabant de consagrar als esquemes inicials d'Unai Emery. Per això, encara que està compromès contractualment fins al 2026, l'Aston Vila no descarta vendre'l si arriba una bona oferta. I el català sempre ha reconegut que li agradaria tornar al Benito Villamarín.

Lo Celso, finalment, amb prou feines ha participat en 22 partits dels 38 que ha disputat el Tottenham a la Premier League aquest curs. L'argentí figura entre la llista de transferibles dels Spurs, amb qui té contracte fins al 2025, i el seu futur podria tornar a ser verd-i-blanc.

A més de ser jugadors d'alta entitat i pel seu passat bètic, aquestes tres incorporacions s'auguren interessants per al Real Betis perquè precisament necessita reforçar les demarcacions de lateral esquerre i centrecampista. El nivell de la plantilla pujaria exponencialment i ara sí que podrien plantejar-se batallar per entrar a la Champions League.