Una dona i un home de vestit estan drets en una habitació elegant mentre un home en primer pla fa un gest de silenci amb el dit índex sobre els llavis.

VÍDEO: Aliança Catalana deixa en evidència Josep Rull pel seu doble discurs

El president del Parlament continua rebent crítiques

Primer va dir blat, ara ordi. El president del Parlament, Josep Rull, va posar en pràctica el refranyer quan el 10 de juny passat, quan es va constituir la Mesa, va manifestar que permetria tots els debats i no coartaria la llibertat d'expressió de ningú. Dues setmanes més tard, el 26 de juny, quan els diputats estaven citats per intentar la investidura d'algun candidat, Rull va amenaçar la diputada d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, advertint-la que no toleraria "discursos d'odi" que incitin a la "violència “ .

Minuts abans, la diputada independentista i alcaldessa de Ripoll havia compartit el temps amb la CUP per pronunciar un discurs seguint el seu programa electoral. Orriols va deixar clar que no investigaria cap president ni "independentista" ni "processista". La batllessa de Ripoll també va deixar clar que no comprarien el discurs políticament correcte i que arribaven al Parlament per denunciar els problemes reals dels catalans i que els mitjans de comunicació tradicionals s'esforcen a silenciar.

El dirigent d'Aliança Catalana, Lluís Areny , que concorria com a número 1 a la llista per Barcelona, ha compartit un vídeo en què es veu el doble toc de Josep Rull. El vídeo està editat i es pot veure com el 10 de juny assegura que respectarà la llibertat d'expressió i, a continuació, es pot veure el mateix Rull, el dia 26 de juny, intentant acovardir Orriols perquè canviï el seu discurs.

Josep Rull compara VOX amb Aliança Catalana

El president del Parlament, Josep Rull, amb aquest discurs, compara VOX amb Aliança Catalana. De fet, les seves paraules anaven dirigides tant a Sílvia Orriols com a Ignacio Garriga. Dos partits que no s'assemblen gens i que tenen més diferències que similituds. Des d'aquest diari, vam publicar un article on us informàvem de les grans diferències entre les dues formacions, encara que l'esquerra s'esforci a posar al mateix sac.

Hard Rock: Aliança en contra, VOX, a favor.

Immersió lingüística : Aliança, a favor, VOX, en contra.

Independència: Aliança, a favor, VOX, en contra.

Centralisme: Aliança, en contra, VOX, a favor.

Drets dels homosexuals: Aliança, a favor, VOX, en contra.

Unitat de la llengua: Aliança, a favor, VOX, en contra.

Franquisme : Aliança, en contra, VOX, a favor.

Reconeixement de la violència de gènere Aliança, a favor, VOX, en contra.

Espoli fiscal: Aliança, en contra, VOX, favor.

Nacionalisme català Aliança, a favor, VOX, en contra.

Imperialisme espanyol: Aliança, en contra, VOX, a favor.