Muntatge amb Sílvia Orriols en una entrevista a 8TV i un cercle amb Toni Cruanyes a dalt a la dreta

[VÍDEO]: Toni Cruanyes assenyala companys que informen sobre Aliança Catalana

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals segueix amb la campanya contra Orriols

Les eleccions al Parlament de Catalunya han deixat molts dubtes sobre els possibles pactes que es puguin dur a terme per assegurar la governabilitat del futur govern de la Generalitat de Catalunya. El fet que ni els partits constitucionalistes, ni els pseudoindependentistes aconseguiran conformar majories, només una hipotètica aliança progressista woke entre PSC, ERC i Comuns ho podria fer viable ara mateix, així com tornar a la sociovergència si Junts + decideix donar suport a Salvador Illa.

Però la ronda de contactes i de reunions entre els diferents partits polítics serà llarga i estesa durant les properes setmanes, ja que si una cosa està molt clara és que els pactes electorals seran de vital importància per conformar un nou govern que, vistos els resultats, no es descarta que hi pugui haver un govern en minoria que hagi de treure les diferents lleis negociant amb cadascun dels partits de l'arc parlamentari.

La crítica de Toni Cruanyes als mitjans que han donat cobertura a AC

A l'especial eleccions al Parlament de Catalunya de la nit passada de diumenge, va destacar un comentari molt polèmic del conductor del programa d'anàlisi de la nit electoral, com és el periodista de TV3, Toni Cruanyes. Després de la política de censura a AC per part dels mitjans de la Corporació , AC ha hagut de fer un sobreesforç per poder tenir visibilitat durant la campanya electoral i poder fer arribar el seu missatge a més gent.

Cruanyes va tenir un desafortunat comentari quan va al·legar que 8TV li va concedir una entrevista Sílvia Orriols, criticant el fet que per aquest motiu la televisió, pertanyent al Grupo Godó, acabés desapareixent. Cruanyes va dir textualment que: ''de vegades els periodistes ens agafem a un clau cremant'' .

AC sense altaveu mediàtic

Davant la censura dels mitjans de la corporació i de la resta de mitjans privats, tant catalans com a nacionals, Orriols ha hagut de redoblar esforços per poder arribar al seu electorat . Davant els bons resultats obtinguts ahir Orriols va afirmar satisfeta que: "És cert que no és un resultat espectacular, però és un resultat suficient per obtenir aquest altaveu que tant necessitàvem per poder difondre el nostre missatge i el nostre projecte polític" .

I la líder d'AC es va queixar del fet de no haver pogut competir amb igualtat de condicions respecte a la resta de partits que es presentaven a les eleccions del Parlament de Catalunya. En aquest sentit Orriols va subratllar: “no hem competit amb igualtat de condicions amb la resta de les formacions polítiques” .

Orriols va denunciar aquesta falta de cobertura mediàtic sent molt contundent quan va dir que: "Els mitjans de comunicació ens han fet un boicot total, se'ns ha difamat sense donar-nos dret a rèplica per defensar-nos d'aquestes acusacions falses" . Tot plegat, unit a la política des del minut 0 de cordó sanitari que li van imposar la majoria dels partits polítics.