Muntatge amb Carlos Carrizosa al Parlament de Catalunya, una figura a l'esquerra relliscant i un cercle amb Ariadna Oltra a dalt a la dreta

El ridícul més estrepitós de Carlos Carrizosa a 'Els Matins' de TV3

Un petit lapsus del líder de Ciutadans li juga una mala passada

Ciutadans segueix fent una campanya a la desesperada amb l'objectiu d'esgarrapar els màxims vots possibles que evitin la seva desaparició, i possible dissolució, del Parlament de Catalunya amb vista a les properes eleccions del dia 12 de maig. Una empresa que, vistes les enquestes fins ara, serà una tasca àrdua de dur a terme per part de la formació taronja.

El seu principal líder, Carlos Carrizosa, està fent una campanya a la desesperada veient com bona part del seu electorat se li està transferint al Partit Popular a qui veuen un partit més sòlid i fiable que el que representa ell, per poder fer front als partits independentistes durant els propers 4 anys de legislatura política.

Carrizosa cau en un lapsus en plena entrevista a TV3

El líder de C's va ser un dels protagonistes ahir al programa 'Els Matins' de TV3 que presenta la periodista Ariadna Oltra, i on Oltra li va recordar el que posa el diccionari respecte a les paraules exili: "Diccionari de l'IEC . Exili: expatriació, voluntària o forçosa, especialment per motius polítics''.

Al que Carrizosa va caure de quatre potes quan va contestar: "Exacte, per motius polítics. No per fugir dels jutges i de la justícia. És clar que ens hem sortit amb la nostra, perquè és la llei i és el diccionari que vostè ha llegit . Per motius polítics.

Davant d'aquesta incongruència, per falta de reflexos del líder de C's, va voler corregir ràpidament dient: "Se n'ha anat, s'ha fugat..." . Però ja era massa tard. Oltra va recordar a Carrizosa que havia pronunciat la paraula a allò que Carrizosa va reconèixer en tot més baix que: "A mi em prohibeixen utilitzar-la" referint-se a la paraula exili.

Enfonsament de Ciutadans i possible desaparició

Tot i que és un tema tabú entre la formació taronja, la realitat és que les enquestes auguren un daltabaix demencial per a Ciutadans que no passaria el 3% d'intenció de vot i, per tant, no entraria al Parlament. Aquest fet podria propiciar la liquidació total de la formació espanyolista i antiindependentista .

Carlos Carrizosa (Ciudadanos): "Llevan desde 2019 diciendo que estamos muertos" #politica

Carrizosa es nega a acceptar aquest desastre electoral i va ser contundent quan va reconèixer que: “L'any 2006 no ens donaven tampoc entrada, l'any 2010 tampoc. En totes dues ocasions entrem. Mai no ens han donat els escons que després hem tret. Nosaltres estem segurs que Ciutadans bat sempre les enquestes. A part que, si fos per les enquestes, el senyor Feijóo estava repartint ministeris amb les enquestes a la mà. I després, mira'l”.

Incrèdul davant les últimes enquestes que prediuen els pitjors resultats per a la seva formació, Carrizosa segueix ferm en la seva idea de seguir combatent l'independentisme des del Parlament, sonde si no passa res extraordinari no podran gaudir de representació, cosa que podria suposar la seva sentència final.