Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra una imatge d'una dona amb estil estiuenc

L'oferta de la setmana a Bonpreu i Esclat ideal per als que volen refrescar-se

Una promoció perfecta per contrarestar la calor

Amb l'arribada de la calor, cadascú fa el que pot buscant un refugi per refrescar-se: platges, sales de cinema molt fresquetes, consum de gelats... i fruita, molta fruita.

Precisament l'oferta d'aquesta setmana de la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat, aposta clarament pel consum de fruita, com a gran alternativa per combatre les altes temperatures. El protagonista de la darrera promoció de Bonpreu i Esclat és el meló cantalup, d'origen murcià, calibre 4 i de primera categoria, que ofereixen a un preu d'1,89 €/Kg. Una gran promoció per als consumidors d'aquesta saborosa varietat de melons, que es manté activa des del passat 9 de juliol i fins el proper diumenge 15. Un producte que es pot adquirir a qualsevol dels establiments de la cadena o bé a través de la modalitat de la compra en línia.

El meló cantalup destaca per la seva pell amb lleugeres estries, o esquerdes de color verd grisenc; difícil d'oblidar per la seva dolçor i el seu sabor. La seva carn és ataronjada. El meló cantalup o cantaloupe és una fruita molt baixa en calories, però molt rica en nutrients essencials com la Vitamina A i Vitamina C. També conté els anomenats folats B9, el famós àcid fòlic tan aconsellable per a les dones embarassades i per a la prevenció de l'anèmia.

L'alt valor nutritiu del meló cantalup el converteix en una font d'antioxidants; entre ells, el turó, el betacarotè i la zeaxantina. La zeaxantina ajuda a filtrar els raigs de llum blava perjudicial exercint així un paper crucial com a protector en la salut ocular; una raó més per consumir-lo durant l'estiu.

Una fruita recomanada per la Fundació Espanyola de la Nutrició

Segons la FEN (Fundació Espanyola de la Nutrició), "El meló conté una altíssima quantitat d'aigua (92%) i una quantitat de sucre (6%) inferior a la d'altres fruites; fet que fa del meló una de les fruites amb menor contingut energètic. Aporta una quantitat apreciable de diverses vitamines i minerals. Concretament, 300 g de meló sense escorça, proporcionen el 75% de la ingesta diària recomanada de vitamina C; contingut en folats. La vitamina C contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. Els folats contribueixen al procés de divisió cel·lular. Pel que fa als minerals, cal destacar la seva riquesa en potassi. Una ració de meló cobreix en un 16% de les ingestes recomanades per a aquest mineral, el qual contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs”.