Persones celebrant un premi a la Loteria del Nen 2024

La sorprenent reacció de l'administrador de la loteria de Corbera en donar el premi

Festa a Corbera de Llobregat amb diversos premiats amb la Loteria del Nen

El responsable de l'administració de loteria de Corbera de Llobregat, Gustau Gómez, es feia creus aquest dissabte al matí quan l'han avisat que havia repartit el primer premi de la rifa de Reis. "Estàvem en família gaudint dels regals quan m'han trucat per dir-m'ho, però pensava que em prenien els cabells", ha assegurat davant d'una gran expectació mediàtica, intentant assimilar la venda de gairebé deu sèries, agraciades amb prop de vint milions d'euros. L´establiment, situat al centre del poble, ha estat un gran focus d´atenció i celebració entre els pocs premiats que s´han acostat a brindar junts.

Entre ells, un grup de deu treballadors de l'Hotel Can Rafel de la vila veïna de Cervelló , que compartien un dècim entre tots. Gómez s'ha convertit en un dels homes més buscats aquest migdia a Corbera. Un ampli nombre de mitjans l'esperaven després que transcendís que el seu establiment era el punt de venda de deu sèries del 94974. Mentre trigava a fer-se veure, a la cèntrica avinguda Catalunya l'alegria començava a córrer liderada per la treballadora de la pròpia administració, Antònia Bernal, que compartia la seva eufòria amb els veïns de la zona.

"Crec que em mereixo que hagi tocat aquest premi perquè he estat tot el Nadal dient 'molta sort' a tots els clients als quals he venut un dècim", ha relatat, entusiasmada. Bernal ha assegurat que se sentia "molt emocionada" d'haver repartit prop de vint milions d'euros quan fa un any que escassament treballa a l'administració de loteria.

El responsable de l'establiment s'ha mostrat perplex amb la notícia i ha destacat que ha venut gairebé totes les deu sèries per finestreta. "Només han quedat un parell de bitllets per vendre, com a molt", ha puntualitzat, afegint que probablement els premiats seran veïns del poble "perquè el negoci té una clientela molt fidel i hi ha poca gent que compri de pas".

Gómez ha explicat que aquest dissabte no estava seguint el sorteig de Reis perquè estava amb la parella i el fill petit, gaudint dels regals. "M'han trucat per dir-me que havia venut el primer premi, però pensava que era una presa de pèl fins que he començat a rebre moltes més trucades i he interpretat que no podia ser que tothom em volgués fer una broma", ha detallat , visiblement content. A l'administració responsable de repartir la sort s'han acostat molt pocs compradors dels 98 bitllets del 94974.

Parla una afortunada

Una de les poques afortunades que s'ha deixat veure ha estat la Cati, una senyora veïna del poble que ha explicat que té un dècim compartit amb la seva germana. Ella sí que estava seguint el sorteig, i en un primer moment s'ha pensat que no havia guanyat res. Fins que li han avisat que el número que tenia la seva germana sí que havia estat agraciat: "No ho podia creure". Aquesta afortunada ha dit que van comprar el número reinvertint els diners que els havia tornat d'un bitllet del sorteig de l'Onze.

"Ara ho destinaré a pagar coses pendents i a fer un regal als meus dos fills", ha avançat. Els altres únics afortunats que s'han deixat veure han estat els membres d'un grup de treballadors de l'hotel Can Rafel de Cervelló que tradicionalment comparteixen deu números de Reis. Són deu amics que participen en aquesta aposta conjunta, i una part han celebrat el premi a les portes de l'administració. Com Juan Carlos i Eli, que han dit que els correspon "només un pessic" mentre han compartit la seva alegria entre copes de cava.